REGLER og handelsbetingelser

Her finder du vores handelsbetingelser og regler for pladsen:

Affaldet skal sorteres
I containerrummet står to store containere til restaffald. 
Samt 3 mindre containere:
Hård plast dunke, shampooflasker m.v. (ikke til blød plast, som plastikposer o.lign.). Dunke hvor der har været petroleum i må ikke komme i containeren, dem bortskaffer du selv.
Mad- og drikkekartoner og absolut ikke andet, tryk dem flade, så der er plads til mere. Pizzabakker skal i restaffald.
Bioaffald, madrester, frugt, grønt, kartoffelskræller, fiskeaffald m.m. 
Bind knude på posen, så der ikke ryger madrester ud i containeren, det giver mider om sommeren. Bøtter o.lign. med mad i, må selvfølgelig ikke komme i bioaffald, skal jo være biologisk nedbrydeligt, så tøm bøtterne, skyl dem og smid dem i plast containeren.

Uden for containerrummet (helt nede ved hegnet) står en:
Flaske- og glascontainer kun glas i denne tak
En stor sort boks til pantfri dåser.

Har du nogle batterier du vil af med, så kom meget gerne ind i kiosken med dem eller tag dem med hjem.

Inventar, petroleumsdunke, møbler, kaffemaskiner, elektronik, havemøbler, havehynder, dyner, tøj m.v. sørger du selv for at bortskaffe, da det er ikke restaffald og dit eget ansvar at bortskaffe.

Kørsel på pladsen
Bilkørsel på pladsen er ikke tilladt fra kl. 22.00-5.00.
Hastighed: max. 8 km/t. – det vil sige du triller kun og viser hensyn til alle andre.
Parkering kan ske ved p-pladsen ud mod Foldingbrovej, eller foran terrassen. Ved længere tids parkering, så hold på pladsen ud mod Foldingbrovej.

Køkkenet er ikke så stort, og man gør selvfølgelig rent efter sig selv. Der hjemme hælder man ikke fedt og olie i afløbet, så det gør man selvfølgelig heller ikke når man er på camping. I køkkenet står der en spand til madaffald.

Opladning af elbiler er ikke muligt på pladsen.
Oplader man alligevel, vil man blive opkrævet minimum 250 kr. og bortvises uden kompensation for eventuelle tabte dage. Badekort vil blive refunderet.
Der findes ladestandere bl.a. i Brørup, Rødding og Holsted.

Fravælges el til campingvogn/autocamper m.v. og man alligevel tilkobler sig til el, så opkræves der 40 kr. pr. dag og man bedes forlade pladsen straks, uden kompensation for eventuelle tabte dage. Badekort vil blive refunderet.

Fryser o. lign. i hytter
Det sker at nogle medbringer en fryser til de fangede fisk, vær opmærksom på at der opkræves ekstra betaling til strøm for dette. Fortæl os på forhånd at du har en fryser med (20 kr. pr. dag).

Hjertestarter
Skulle der blive brug for en hjertestarter, så findes der en lige skråt overfor kiosken, på hjørnet af den gule bygning ved Kongeåkroen.

Gæster på pladsen
Får du besøg af venner, familie, så skal de melde deres ankomst i kiosken ved ankomst og betale 20 kr. pr. person.
Vil en af dine gæster overnatte er prisen 80 kr. pr. person.
Gæster kan parkerer deres biler ved terrassen eller på pladsen ud mod Foldingbrovej.

Hoppepuden
Vores hoppepude må bruges fra kl. 9-20. Du tænder den på kontakten ved siden af hoppepuden, og du bedes slukke den, når den ikke bruges mere. Se billeder fra legepladsen.

Hunde på campingpladsen
Det er gratis at have hunde med, de må ikke luftes på Campingpladsen. Du samler selvfølgelig op efter din hund, uanset hvor i området du går med den.
Vi vil helst have en campingplads hvor det er gratis at have hunden med, men det kræver også at jeg ikke skal gå og samle op efter din hund. Så ødelæg det ikke for dem der kommer efter dig, saml op!

Soundbox og høj musik
Soundbox må ikke bruges på pladsen, og musik m.v. må ikke genere andre på pladsen. Undtaget er ved arrangementer der indebær musik på vores terrasse. Vi vil gerne have ro på pladsen ca. kl. 22.00.

Fri WiFi
Vores Wi-Fi er gratis at bruge, men forvent ikke at det kan nå ud til alle på pladsen og signalet er stærkest omkring terrassen (de fleste har efterhånden også deres egen router). Koden står på opslag ved terrassen.

Familiebaderum og Handicaptoilet/baderum
Disse to rum er først og fremmest baderum, så skal man blot på toilettet, så henstiller vi til at man bruger de andre toiletter.
Husk altid at tørre sko af på risten inden man går ind – tak.

Arrangementer
De bliver nævnt ved opslag ved terrassen, på vinduet, og her på hjemmesiden, klik her. Du finder også begivenhederne på vores facebookside.

Morgenbrød, klik og læs mere her 

Handelsbetingelser
Vi sender dig en booking bekræftelse, hvor det aftalte står, sørg for at tjekke om datoer, antal personer m.v. er korrekte.
Eventuelle ændringer/rettelser til din booking skal ske med det samme, husk at opgive dit bookingnummer ved al henvendelse.

Der opkræves et reserveringsgebyr, som er 30% af det samlede beløb, dette skal betales senest 3 bankdage efter bookingen er sendt til dig.
Restbeløbet betales ved ankomst.
Du er altid velkommen til at betale hele beløbet med det samme, især hvis du ved, at du ankommer sent og efter receptionens lukketid.

BEMÆRK – Booker du kun 1 overnatning betales hele beløbet med det samme. Ved alle tilbud betales hele beløbet med det samme.

Skulle der ske noget uventet, og du ikke kan komme alligevel, så kan du få annulleret din booking indtil 4 uger før ankomst og få det meste af det indbetalte retur, minus 250 kr. til administration.

Ved booking foretaget mindre end 2 uger før ankomst, betales det fulde beløb med det samme.

Ved manglende betaling vil jeg starte med at minde dig om at du skal betale, og at du nu skal betale hele beløbet. Er betalingen stadig ikke på kontoen inden for 2 bankdage, vil bookingen blive annulleret.

På din booking bekræftelse står bankoplysningerne, hvortil der skal betales. Husk at oplyse bookingnummer ved betaling.

Ved ankomst kan der betales med alle slags betalingskort og kontanter (Euro og danske kroner, ikke andre valutaer).

Vi ser frem til jeres besøg her på vores lille hyggelige campingplads, her i skønne Syddanmark, med plads og tid til hygge og nærvær.

Camping hunde