Cykelferie, vandreture m.v.

Hvis du er på teltferie, kanotur, cykelferie, vandretur eller motorcykeltur i Sønderjylland, Syddanmark, så har du nok et telt med, og du kan altid komme ind hos os og vi finder en plads til dig og dit telt.

Der kan vælges strøm på alle vores pladser.

Kommer du på en regnvejrsdag og vil du helst vil være fri for at sætte teltet op, så kan der lejes en hytte, også kun for en nat – selvfølgelig under forudsætning af at der er ledige hytter – der kan selvfølgelig bookes på forhånd, hvis du vil være sikker på at få en hytte for natten.

Den absolut billigste er Shelterhytten, den koster næsten det sammen som en teltplads, og den er blevet meget populær.
Der er også de små hytter med køjesenge og Luksus hytterne, hvis du gerne vil forkæle dig selv med lidt luksus og eget toilet.

Når du er på ferie til fods eller på cykel er det lidt fedt at have adgang til cykelruter m.v., til det findes en ret god app, hvor du bl.a. kan finde cykelruter og nærmeste campingplads, den hedder Archies camping app og koster 25 kr.

Har du brug for varer, som ikke findes i kiosken, køber vi dem gerne for dig i et lokalt supermarked. Ring i god tid om dette, og dine varer vil stå klar ved ankomst.

Kommer du uden for åbningstid, så ring til mig på +45 7538 1078, jeg er sjældent længere væk, end jeg hurtigt kan komme til kiosken/receptionen.

På cykelferie
Pladsens mindste hytte
Der kan sove 4 i shelterhytten.